Reisdoorjeleven.nl
Life is a journey

Reizen; Bucketlist 2018, herziene versie

Reizen; Bucketlist 2018, herziene versie

door | Reizen

Natuurlijk deel ik hier op Reisdoorjeleven.nl mijn bucketlist voor 2018. Het was wel tijd voor een stevige update, dus hier komt een herziene, lees uitgebreide en daardoor realistische versie. Ik kom er in een ander blog op terug of we al onze reisplannen dit jaar daadwerkelijk uitvoerden.

Parijs
Nooit waren we samen in Parijs, dus daar moest dit jaar echt verandering in komen.
Namibië en Botswana

We leerden elkaar kennen op safari in Kenia en Tanzania. In 2018 zijn we 10 jaar getrouwd. Daarom gingen we eindelijk weer op safari; in Namibië en Botswana. Ook op dit blog ga ik artikelen voor je schrijven over deze prachtige landen.

Denemarken en Zweden

Al jaren wilden we naar Denemarken en Zweden en dus gingen deze landen op de ‘we gaan het echt doen-lijst’. In 2017 stond een stedentrip Hamburg op de bucketlist en die is er toen niet van gekomen. Of we Hamburg gecombineerd hebben met Denemarken en Zweden? Wordt vervolgd.

Schiermonnikoog, Waddeneilanden

Ik zette em dit jaar gewoon weer op de bucketlist met dien verstande dat ik alleen naar Schiermonnikoog wil als het niet regent, hagelt, sneeuwt en/of vriest dat het kraakt. Hoewel? Dat is misschien hartstikke leuk.

Kos, Griekenland

Ja hoor, mijn grote liefde Griekenlandje staat ook weer op de bucketlist. Dit jaar gingen we naar Kos.

Nieuw! Straatsburg

Straatsburg lijkt Martin zo’n geweldige bestemming, dus boekten we en gaan we dit jaar, totaal onverwacht naar Straatsburg. Hoe leuk is dat?

Nieuw! Winterberg

Vorig jaar december gingen we naar Sofia in Bulgarije. In december een aantal dagen weg is zo goed bevallen, dat we dat dit jaar weer doen. Naar Winterberg dit keer.

Reisplannen voor 2019

Natuurlijk zijn we ook volop bezig met het maken van reisplannen voor volgend jaar. Ik kan je er nog weinig over vertellen, omdat we echt nog heel veel veranderen. Zo zouden we naar China en Marokko gaan, vervolgens ruilden we China in voor Thailand en Marokko voor New York, maar daar gaan we ook niet heen.

Niet naar Thailand en New York

Afgelopen zondag probeerden we op ongeveer 9 vluchten naar Bangkok (Thailand) extra beenruimte te boeken en dat lukte niet. Niet genoeg beenruimtestoelen of niet naast elkaar. O ja, extra beenruimte is voor ons een must (op lange vluchten) omdat Martin 2 meter lang is. Als iets zo moeizaam gaat, vinden wij dat het niet de bedoeling is (het lot dus). We kozen een andere bestemming, maar die is nog zo vers en daarover weten we nog zo weinig, dat ik die nog even voor mezelf hou. Het is in ieder geval een voor onszelf zeer verrassende bestemming!

Oorzaak en gevolg

Omdat we in januari niet naar Thailand gaan, gaan we later in het jaar naar een andere verre bestemming. Hierdoor gaan we niet naar New York, althans niet in 2019. Snap je het nog? En juist omdat het zo verwarrend is, kom ik pas met de nieuwe bucketlist als deze ietsjepietsje zekerder is.

Terug naar het nu

Onze plannen voor 2018 zijn in ieder geval helder. Heb jij nog reislannen voor dit jaar? Of ben je plannen aan het maken voor volgend jaar? Of blijf je liever thuis, dat kan natuurlijk ook. Leuk als je hieronder een reactie achterlaat!

Facebook

Reisdoorjeleven.nl krijgt geen eigen Facebookpagina. In het kader van keep life simple en maak het nog eenvoudiger, beperk ik me tot 1 account. Ik zou het geweldig vinden als je mijn Facebookpagina liket!

Sharing is caring!