Reisdoorjeleven.nl
Life is a journey

Herfst

door | Natuur

Het is herfst! En o, wat hou ik van de seizoenswisselingen en de seizoenen die we hier in Nederland zo overduidelijk te zien, te voelen en te ruiken krijgen. Beleef de herfst en geniet ervan!

Herfst

Herfst in Amsterdam

Drie jaar geleden verhuisden we van het prachtige Dordrecht naar de grote stad Amsterdam. We wilden graag in Amsterdam wonen vanwege de gruuote hoeveelheid restaurants, theaters en musea en het altijd bruisende wat Amsterdam heeft. Maar, we wilden ook graag rustig in het groen wonen. Dat lijkt onmogelijk in een steeds drukker wordend Amsterdam, maar het is ons gelukt!

Rust en groen

Vandaag neem ik je mee. Lekker mee naar buiten. Dit is als het ware mijn achtertuin. Ik loop zo vanuit mijn appartement het Gaasperpark in. En dat ziet er in de herfst zo uit. Leuk dat je met me meewandelt!

Wat ik echt geweldig mooi vind aan de herfst, is die verstilde schoonheid zoals ik het noem.

Soms lijken de foto’s niet echt, maar ze zijn het wel…

Al deze foto’s maakte ik met mijn (enigszins verouderde, maar voor mij prima) iPhone 5. Geen toeters, geen bellen, maar een mobiele telefoon.

Ik bewerk mijn foto’s trouwens nooit met filters. Het enige wat ik ermee doe, is als dat nodig is een beetje lichter maken enĀ  bijsnijden.

De foto hieronder was voor mij een grote verrassing. Pas thuis zag ik de meeuw op de foto. Ik had em helemaal niet gezien, moet je nagaan… Okee, nog eentje uuuh twee dan. Ik kan er namelijk geen genoeg van krijgen; herfst!

En jij?

Hou jij ook zo van de herfst? Of vind je het verschrikkelijk dat het steeds donkerder, kouder en druileriger wordt? Hartstikke leuk als je je reactie achterlaat!

 
Volg Reisdoorjeleven.nl op social media

Sharing is caring!